Opdrættet

I kærligt minde om Bodyguard’s Devouee-of-Bjelke

Min første burmeser – Bodyguard’s Devouee-of-Bjelke – var en kat som satte så dybe poteaftryk i mit hjerte, at hun for altid vil blive husket. Hun var hele årsagen til, at jeg lærte at elske burmeserens ligefremme altelskende sind og enestående udseende. Hun var virkelig mursten pakket ind i den mest fantastiske silke.
Hun var en lille dame med en jernvilje og hang til vaner og rutiner, hun tog i mod gæsterne med åbent sind og skulle naturligvis elskes af alt og alle, præcis som hun omgående elskede alle omkring sig. Hun var den mest hengivne lille brune kat jeg nogensinde har mødt.

Devouee åbnede mit sind og hjerte for denne lille vidunderlige racekat, og vil for altid stå som et lysende klart billede af en altelskende fantastisk kat med pels som silke og et hjerte af guld – et ideal jeg ønsker for enhver burmeser

Til minde om Bodyguard’s Devouee-of-Bjelke, har jeg fået felis danica stamnavnet DK*Devouee og håber at jeg i fremtiden vil kunne give dette navn og stamnavn til burmeserkillinger i et fremtidigt opdræt. Hun vil altid være i mine tanker og hjerte – hun var virkelig en ener!