Katte

Se side

GIP GIC Xarabi of Magicat DK

IMG_1823
Født: 14. august 2014
Farve: Lilla Tortie
Mor: Quitty Q of Magicat
Far: Bjelke’s Gold Digger
FD Stamtavle: (DK)FD LO 219073
Stamtavle

Xarabi er en meget kærlig pige med stor tillid og kærlighed til alle omkring hende. Hun deltager i alle huslige pligter og sover gerne i arm på sofaen.
Intet går forbi hendes næse – alt nyt skal undersøges og afprøves, dog lader hun som regel lige Ralf tjekke om det er farligt først.
Til dagligt er hun en rolig kat, som bevæger sig ubemærket omkring i huset. Selvom hun har en stor personlighed og skal være med i alt, så fylder hun ikke ret meget i det daglige – hun er nem og omgængelig i hendes måde at være med på. På udstilling er hun mere forsigtig og skal have tingene i et mere forsigtigt tempo.

Udstillingsgalleri:

no images were found

 

**********************************************************************

IP DK Chagall’s Cykelmyggen Ralf


Født: 15. december 2016
Farve: Brun
Mor: DK Chagall’s Mosquito
Far: RU*O’kler Verner
FD Stamtavle: (DK)FD LO 227296
Stamtavle

Ralf er huset drengerøv. Han fjoller, leger og sover sig gennem livet som en ægte livsnyder.
Han er en ligefrem kat, der altid tror det bedste om mennesker og andre dyr, nyder at gå på opdagelse og opleve verden omkring ham.
Ralf har en meget ligefrem måde at tage nye oplevelser på – så længe han bliver nusset og får mad, så er alting godt. Intet kan ryste ham og han er med på den værste, når det kommer til ballade. Ralf ligger også gerne i arm med hunden om aftenen eller under dynen på sofaen.
En rigtig sød, blød hankastrat, der elsker opmærksomhed.

Udstillingsgalleri: